latinica  ћирилица
21/08/2024 |  16:18 ⇒ 17:30 | Autor: RTRS

Aerodrom Srpske bogatiji za dječije igralište i uređeni park; Zahvalnost kompaniji M:tel (VIDEO)

Generalni direktor kompanije M:tel Јelena Trivan i vršilac dužnosti direktora Aerodroma Republike Srpske Јelena Lekić otvorile su dječije igralište i uređeni park na aerodromu Banjaluka, u čiju izgradnju je M:tel uložio 150.000 KM.
Novi park na Aerodromu Republike Srpske - Foto: RTRS
Novi park na Aerodromu Republike SrpskeFoto: RTRS

Inicijativa za projekat došla je od aerodroma Banjaluka, jer je aerodromska zgrada premala za sve veći broj putnika.

M:tel je spreman da proširi ovaj prostor ukoliko bude potrebno, rekla je Јelena Trivan, generalni direktor M:tela.

- Ovaj multifunkcionalni prostor, koji je napravio M:tel, može da služi djeci kao igralište, kako ne bi bili zarobljeni u gužvi čekajući let, ali i starijima kao zona gdje će moći da odmore, dopune telefone i drugo - naglasila je Trivan.

Lekićeva je istakla da kompanija M:tel sa Aerodromima Republike Srpske sarađuje dugi niz godina i da je ovaj projekat dio te saradnje.

- Nama je cilj da boravak ovdje učinimo ugodnijim, korisnijim i zanimljivijim za najmlađe. Ovaj projekat izgradnje parka i igrališta je nešto što će da upotpuni taj utisak - navela je Lekićeva.

Ovdje saobraćaju velike kompanije, naročio u vrijeme ljetnih odmora i bilo je potrebno proširiti potencijalni prostor gdje mogu da borave putnici, a ovo je nešto što će da upotpuni taj prvi utisak naših gostiju, rekla je Lekića i izrazila zahvalnost kompaniji M:tel.