latinica  ћирилица
22/08/2024 |  17:53 ⇒ 17:53 | Autor: SRNA

Šulić: Cilj kampanje "Društveno odgovorni" je da amortizuje inflatorni udar na građane

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić izjavio je danas da je poslovnica "Konzuma" u Tesliću, koja se priključila kampanji "Društveno odgovorni", primjer odgovornog poslovanja u Republici Srpskoj.
Posjeta Denisa Šulića poslovnici "Konzuma" u Tesliću - Foto: SRNA
Posjeta Denisa Šulića poslovnici "Konzuma" u TeslićuFoto: SRNA

Šulić je naveo da ga raduje što je ukupno 16 marketa u Srpskoj prepoznalo trud i rad resornog ministarstva i priključilo se ovoj kampanji, ali i potrebi svojih kupaca za sniženjem cijena proizvoda.

On je rekao da ga je uprava informisala da je u teslićkom marketu na sniženju 40 artikala, a više od 300 u 16 marketa, te da kupci posebnu pažnju obraćaju na proizvode snižene u okviru ove u kampanje.

- Iz dana u dan broj artikala se proširuje. Na sajtu Ministarstva trgovine i turizma mogu se vidjeti proizvodi u svih 16 marketa i rok trajanja tih aktivnosti - naveo je Šulić.

On je istakao da je cilj kampanje da građani prepoznaju brigu Vlade Republike Srpske i društveno-odgovornih trgovinskih lanaca da amortizuju inflatorne udare.

Generalni sekretar Vlade Republike Srpske Dalibor Panić poručio je da Vlada Srpske realizuje kampanju "Društveno odgovorni" s ciljem da se potrošačima obezbijedi što širi krug proizvoda po što nižoj cijeni, te da je kampanja naišla na odličan odziv kod privredne zajednice.

Šulić će tokom boravka u Tesliću posjetiti Rastušku pećinu.