latinica  ћирилица
03/10/2024 |  19:21 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

NP "Svojim putem": Semberija i Majevica veoma važni

Pretposlednjeg dana predizborne kampanje smo u Ugljeviku, jer su nam Semberija i Majevica veoma važni, istakao je Igor Radojičić predsjednik Nezavisnog pokreta "Svojim putem" na skupu u Ugljeviku.
Igor Radojičić u Ugljeviku - Foto: RTRS
Igor Radojičić u UgljevikuFoto: RTRS

- Ugljeviku je vladala koalicija SNSD-a i SDS-a, odličan primjer loše vlasti i potrebe za alternativom, a to je nezavisni pokret. I treće, mi smo ovdje sa građanima Ugljevika koji su opravdano zabrinuti šta će biti sa RiTE koji je privredni gigant i pokretač razvoja ove sredine. Mi smo ovdje zbog građana, a ne zbog interesa bilo kojeg tajkuna ili bilo kog profita druge vrste - istakao je Radojčić.

Sa ponosom ističem da smo dio Nezavisnog puta Igor Radojičić i mislim da smo dobro prihvaćeni u Ugljeviku, rekao je Dragan Đokić nosilac odborničke liste za Ugljevik.

- Prije svega, naš predsjednik Igor Radojičić, zbog koga smo i prišli tom pokretu, znam da je osoba puna energije, znamo se 23 godine, znam da je od riječi, da ispoštuje sve što kaže i obeća - istakao je Đokić.

Želimo da promijenimo situaciju u Ugljeviku koji je u blokadi već tri godine i da sa novim snagama i idejama dokažemo da možemo bolje, poruka je sa predizbornog skupa NP Svojim putem Igor Rdaojičić.