latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:06 ⇒ 21:09 | Autor: RTRS

Dragojević Stojić: Kreirane vizije za napredak u narednom periodu

Razgovarajući s mještanima svih naselja u Prijedoru, tokom trajanja kampanje, kreirane su i vizije za napredak u narednom periodu, istakla je na centralnoj tribini, Maja Dragojević Stojić, kandidat "SDS - volja naroda" za gradonačelnika Prijedora.
Maja Dragojević Stojić - Foto: RTRS
Maja Dragojević StojićFoto: RTRS

- U skladu sa tim razgovorima smo napravili plan i program kako da se prezentujejmo našim normalno glasačima lai i plan i program koji ćemo da realizujemo odmah nakon 6. oktobra nkaon izbora kada pobijedimo u gradu Prijedoru - istakla je Dragojević Stojić.

Dragojević Stojić je dodala da su na listi kandidata za odbornike "SDS - volja naroda" časni i pošteni ljudi, koji su spremni da preuzmu odgovornost za Prijedor i formiraju ekspertsku vlast.

- Imali smo jednu fer i poštenu kampanju, što isto mogu da kažem za političke protivnike bez bilo kakvih svađa bez bilo kakvih trzavica prošlo je sve u naboljem redu - dodaje Dragojević Stojić.

Tribini su prisustvovali i kandidati PDP-a za odbornike u Skupštini grada, budući da PDP podržava Stojićevu u izbornoj trci za gradonačelnika Prijedora.