latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:12 ⇒ 21:12 | Autor: RTRS

Gašić: Prekinuti podjele zbog političkih opredjeljenja

Dušan Gašić, kandidat Ujedinjene opozicije PDP-SDS volja naroda za načelnika opštine Novi Grad, na tribini u Blatni, naglasio je da treba da se prekinu podjele među komšijama zbog političkog opredjeljenja.
Ujedinjena opozicija u Blatini - Foto: RTRS
Ujedinjena opozicija u BlatiniFoto: RTRS

- Ovo je moje selo, drago mi je da ovdje u završnici kampanje vršimo promociju našeg budućeg uspjeha. Ubjeđen sam da ćemo ubjedljivo pobjediti. Ovaj narod je obespravljen, lišen svih osnovnih potreba, struja, voda, putevi se grade prema partijskim programima. Narod je razjedinjen i nadam se da ću kao načelnik da vratim povjerenje da pomirim komšije - dodao je kandidat za načelnika opštine Novi Grad Dušan Gašić.

Nebojša Rakić, kandidat Ujedinjene opozicije za odbornika u Skupštini opštine Novi Grad istakao je da će istrajati u borbi da Trgovska gora ne bude odlagalište radioaktivnog otpada.

- Zajedno sa budućim načelnikom opštine primarijusom Dušanom Gašićem neće to dozvoliti. Јer ovaj narod se pita - napominje Rakić.

Zajedničkim radom i realizacijom programa možemo obezbjediti prosperitet opštine Novi Grad poručeno je sa tribine Ujedinjena opozicija PDP-SDS volja naroda u Blatni.