latinica  ћирилица
03/10/2024 |  20:51 ⇒ 20:54 | Autor: SRNA

Јavor: Očekujemo najmanje 10 odbornika i apsolutnu pobjedu za gradonačelnika

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor izjavio je da je siguran u odličan izborni rezultat ove stranke i da očekuje najmanje 10 mandata u Skupštini grada i apsolutnu pobjedu na izborima za gradonačelnika.
SNSD tribina, Prijedor - Foto: SRNA
SNSD tribina, PrijedorFoto: SRNA

- U prethodne tri godine bio sam na usluzi građanima, trudio sam se iskreno od srca, a na građanima je da prepoznaju trud, rad i zalaganje - rekao je novinarima Јavor u Pećanima, gdje je večeras održana završna tribina ove stranke.

On je dodao da su kao mjesto održavanja završne tribine izabrali najveće gradsko naselje, jer su tu i te kako pokazali brigu prema građanima.

- Bilo smo u direktnoj komunikaciji sa građanima, uvažili i realizovali njihove zahtjeve i mještani Pećana znaju da smo za tri godine uložili više od šest milion KM i tu nećemo stati - naglasio je Јavor.

On je kampanju u proteklih 30 dana ocijenio kao fer i korektnu, te zahvalio i koalicionim i opozicionim kandidatima na istom takvom odnosu.

- Bavili smo se zdravom politikom, tačnije ponudili smo glasačima svoje želje, vizije, svoje programe, nije bilo nikakve negativne politike kako je to znalo biti kod nas u Prijedoru - rekao je Јavor.

On je dodao da su svi zajedno na taj način dostigli viši nivo u komunikaciji i da su svi shvatili da od loše politike najmanje koristi imaju građani.

- Na ovaj način smo pokazali da smo sazreli i da smo dovoljno politički iskusni i da vodimo zdravu i odgovornu politiku - -rekao je Јavor.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Miroslav Bijelić rekao je da nije slučajno da je završna tribina održana na Pećanima, jer je SNSD dobio najveću podršku na prethodnim izborima u ovom naselju.

- SNSD to pamti i to nas obavezuje, tako da je SNSD došao ovdje sa obrazom zbog odnosa koji je imao prema ovom naselju u protekle četiri godine - izjavio je Bijelić novinarima.

On je dodao da je u prethodnom periodu odnos grada, Gradske uprave i gradonačelnika u potpunosti primijenjen.

- Mislim da je vrlo bitno što imamo takvog gradonačelnika koji je tu među nama, zajedno sa nama radi na rješavanju problema i to moramo njegovati i ubuduće - rekao je Bijelić.

Na završnoj tribini SNSD-a za predstojeće lokalne izbore predstavili su se i ostali kandiati za odbornike u Skupštini grada Prijedora.