latinica  ћирилица
03/10/2024 |  21:00 ⇒ 21:00 | Autor: RTRS

SDS volja naroda teži ka Gradu po mjeri svih

Grad po mjeri svih nas, a ne pojedinaca, ono je čemu će težiti kandidati "SDS - volja naroda" za odbornike u Skupštini Prijedora, poručeno je na tribini u Prijedoru.
Prijedor - Volja naroda -
Prijedor - Volja naroda

- Mi Prijedor vidimo kao moderan evropski grad, grad bez podijela, grad gdje će se završavati svi započeti projekti grad gdje će dolaziti novi investitori, gdje će dolaziti novi stanovnici u naš grad - istakao je nosilac liste "SDS - volja naroda" za odbornike u Skupštini Prijedora Živko Rosić.

Kandidat "SDS - volja naroda" za odbornika u Skupštini Prijedora, Milan Babić, rekao je da je ovo stranka odgovornih ljudi i da su u proteklih 30 dana doživjeli veliku podršku građana.

- Najvaljujem ukoliko to budemo mi, a vjerujem da hoćemo, da očekuju veliku odgovorost, tima koji će upravljati gradom, da očekuju plodno tlo za investitore, i smanjenje pritisaka na radnike i smanjenje pritisaka uopšteno na javnost - dodaje Babić.

Kandidati su još jednom pozvali sugrađane da u nedjelju, 6. oktobra, izađu na izbore i pokažu da volja naroda postoji i da bolji pobijedi.