latinica  ћирилица
18/10/2024 |  16:55 ⇒ 20:34 | Autor: SRNA

Poziv građanima da podrže film o Banjaluci na Svjetskom takmičenju (VIDEO)

Turistička organizacija Banjaluke pozvala je građane da glasaju za film o Banjaluci u takmičenju za nagradu "Izbor ljudi" prestižnog Međunarodnog komiteta festivala turističkog filma.
"Razglednica iz Neodoljive" (Foto: TO Banjaluka) -
"Razglednica iz Neodoljive" (Foto: TO Banjaluka)

Banjalučanima je upućen poziv da podrže film "Razglednica iz Neodoljive" u kojem su prikazani turistički potencijali urbanih i ruralnih dijelova Banjaluke.

Iz Turističke organizacije grada Banjaluka naveli su da građani imaju priliku još danas da glasaju za svoj omiljeni turistički spot.

Međunarodni komitet festivala turističkog filma, osnovan 1989. godine, okuplja međunarodne korporativne i turističke filmske festivale na najprestižnijoj inicijativi za dodjelu nagrada i priznanja za turističke reklame, promotivne i video-snimke na društvenim medijima.

Takmičenje će definisati najbolje svjetske filmove o turizmu godine, nagrađene na ekskluzivnoj dodjeli Svjetske filmske nagrade za turizam, ceremoniji koja slavi najefikasnije turističke video-snimke i kreativne talente koji stoje iza njih.

Dobijanje najvažnije nagrade u industriji video-marketinga za putovanja je sinonim za prestiž, priznanje i vidljivost, istakli su iz Turističke organizacije Banjaluke.

Zainteresovani mogu glasati OVDЈE.