latinica  ћирилица
05/07/2024 |  22:14 ⇒ 22:14 | Autor: SRNA

OEBS: Procesuirati odgovorne za prijetnje srpskim zvaničnicima

Misija OEBS-a u BiH osuđuje sve prijetnje upućene izabranim i imenovanim zvaničnicima, koje u stvari predstavljaju napad na demokratske institucije i principe, te poziva relevantne institucije da u najskorijem roku istraže i procesuiraju odgovorne.
OEBS - Foto: ilustracija
OEBSFoto: ilustracija

- Takvi potezi su suprotni interesima građana BiH - odgovoreno je Srni iz OEBS-a na upit da prokomentarišu prijetnje kojima su u posljednje vrijeme sve više izloženi srpski zvaničnici, a posljednje su upućene ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću i šefu Kluba SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić, nedavno i zamjeniku ministra odbrane u Savjetu ministara Aleksandru Goganoviću.

Na adresu Kabineta ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića danas je stigla prijeteća poruka upućena njemu i šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić.

- Tebi i onoj Vulićki vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Đaba vucarate gorile i blindirana auta od noža i klanja niko pobjego nije - piše u prijetećoj poruci.