latinica  ћирилица
16/08/2024 |  13:48 ⇒ 13:49 | Autor: RTRS

Veliki interes izlagača i posjetilaca za predstojeći Festival domaćih proizvoda

Sedam dana nas dijeli od sedmog Festivala domaćih proizvoda, a već sada možemo reći da je sve spremno za spektakularnu manifestaciju koja će okupiti oko stotinu izlagača iz svih krajeva Republike Srpske i nekoliko hiljada posjetilaca.
Festival domaćih proizvoda - Foto: Ustupljena fotografija
Festival domaćih proizvodaFoto: Ustupljena fotografija

Teniski kompleks u Parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci postaće centar domaće gastronomije, kulture i vrhunske zabave.

Interesovanje za manifestaciju ove godine nadmašilo je sva očekivanja, a posjetioci će imati priliku da uživaju u degustaciji najboljih autentičnih domaćih proizvoda – od vrhunskih vina, rakija i piva, domaćeg meda, suhomesnatih i mliječnih delicija i drugih proizvoda.

Biće to prava poslastica za sve ljubitelje domaće hrane i pića. Osim toga, na festivalu će učestvovati i firme iz drugih proizvodnih i uslužnih djelatnosti, koje će predstaviti svoje proizvode i usluge.

Festival će obogatiti i fantastičan muzički program, sa posebnim gostom – Borisom Režakom.

Ovaj rođeni Banjalučanin, sa svojim bendom priprema koncert za pamćenje. Posjetioci će uživati u bezvremenskim hitovima kao što su "Pokora", "Nakon toliko godina", "Lastavica" i naravno, u pjesmi "Gospodska ulica", posvećenoj upravo Banjaluci.

Spoj sjajnog druženja, vrhunske hrane i muzike obećava vrhunski provod. Za one koji još nisu obezbijedili svoje mjesto na ovoj tradicionalnoj manifestaciji, podsjećamo da su ulaznice dostupne na Trgu Krajine i onlajn na platformi gigstix.ba.

Vidimo se u petak, 23. avgusta od 15 do 23 sata, festival koji promoviše domaću privredu i podstiče ekonomski patriotizam ne smijete propustiti.