latinica  ћирилица
20/08/2024 |  10:28 | Autor: TANЈUG

Bambi iz Požarevca uprkos požaru nastavlja proizvodnju

Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković izjavio je danas da je požar koji je zahvatio proizvodni pogon krajem juna, promijenio dinamiku poslovanja Bambija, te da u narednom periodu može da se očekuje slabija dostupnost proizvoda.
Fabrika Bambi, Požarevac (foto: bambi.rs) -
Fabrika Bambi, Požarevac (foto: bambi.rs)

- Požar koji se desio krajem juna u velikoj mjeri je promijenio dinamiku našeg poslovanja. S druge strane, ubrzao je naše razvojne planove. Odmah smo ušli u oštećeni dio fabrike, pokrenuli smo radove na sanaciji i na obnovi. Pokrenuli smo i dio prozvodnje koji nije bio zahvaćen požarom, ali na žalost to je samo manji dio naše proizvodnje - kazao je Stajković.

Zbog toga, u narednom periodu biće drugačija struktura portfolija kompanije, kao i dostupost njihovih proizvoda.

- Na žalost, možemo očekivati da Plazma i drugi brendovi u određenim pakovanjima ne budu uvijek dostupni na svim prodajnim mjestima - istakao je Stajković.

Prema njegovim riječima, kompanija će nastaviti da investira još više u izgradnju, rekonstrukciju, ali u razvojne i proizvodne kapacitete.

- Bambi tim posvećeno će raditi na iznalaženju najoptimalnijih rješenja kako bi se što prije vratili u poslovanje u punom obimu. Pritom, vrhunski kvalitet će ostati prioritet kompanije Bambi i to je nešto sa čim nikada nećemo praviti kompomise - naveo je direktor Bambija.