latinica  ћирилица
20/08/2024 |  17:11 ⇒ 17:12 | Autor: SRNA

Šulić: Srpska na sajmovima sa objedinjenom turističkom postavkom

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da će u narednom periodu Srpska na sajmovima učestvovati sa objedinjenom i jedinstvenom sajamskom postavkom u okviru koje će predstavljati kompletnu turističku ponudu Republike Srpske.
Denis Šulić - Foto: RTRS
Denis ŠulićFoto: RTRS

Šulić je naveo da je ovo dogovoreno na današnjem sastanku u Banjaluci sa predstavnicima turističke privrede Republike Srpske u vezi sa učešćem Srpske na sajamskim manifestacija u inostranstvu i predstavljanjem turističke ponude Srpske u međunarodnim okvirima, saopšteno je iz resornog ministarstva.

- Ovo je prvi u nizu sastanaka ovog tipa i zadovoljan sam angažmanom svih prisutnih u iznalaženju načina za što bolju i uspješniju promociju Republike Srpske u međunarodnim okvirima. Dogovoreno je da u narednom periodu održavamo redovne sastanke ovog tipa i formata u okviru kojih će sve lokalne zajednice i predstavnici turističke privrede definisati svoje prijedloge promocije - rekao je Šulić nakon sastanka.

Na sastanku je razgovarano i o rezultatima dosadašnjeg učešća na sajamskim manifestacijama, izvršena je analiza ciljanih tržišta, te definisani načini predstavljanja gotovih turističkih proizvoda Republike Srpske na sajamskim manifestacijama.