latinica  ћирилица
29/08/2024 |  16:01 ⇒ 17:38 | Autor: RTRS

"Sve što je dogovoreno sa trgovačkim lancima sprovodi se u praksi" (VIDEO)

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić izjavio je u Vlasenici da se u praksi sprovodi sve što je dogovoreno sa trgovačkim lancima u vezi s kampanjom "Društveno odgovorni" i da su cijene osnovnih namirnicama snižene u šta se, kaže, uvjerio i proteklih dana na terenu.
Akcija "Društveno odgovorni" - Foto: RTRS
Akcija "Društveno odgovorni"Foto: RTRS

Šesnaest marketa čini dio ove kampanje i nema ni jedne lokalne zajednice u kojoj nema bar jedan ili više marketa koji su dio kampanje, istakao je resorni ministar.

Šulić je izrazio zahvalnost načelniku opštine Vlasenica, koji svojim angažmanom, kako kaže, pravi što bolji ambijent za život u ovoj opštini, te istakao da će Vlada Srpske uvijek stajati iza svake lokalne zajednice u Srpskoj.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević rekao je da je kampanja "Društveno odgovorni" sjajna stvar, te zahvalio vlasniku marketa "Zvorničanka" što je uzeo učešće.

- To je nešto što treba da primenjujemo na svakom mjestu gdje god možemo, da pomognemo našem narodu. Živimo u vremenima koje su vrlo teška, turbulentna i gdje mi ne možemo uticati na neke globalne stvari, ali sigurno možemo na ovo - rekao je Kraljević.

Šef objekta "Zvorničanke" u Vlasenici Vedrana Matić rekla je da će "Z-marketi" nastaviti da podržavaju ovu akciju u korist svojih kupaca.

- To prati i naš slogan "Lijepo iskustvo kupovine" - rekla je Matićeva.