latinica  ћирилица
08/09/2024 |  20:16 ⇒ 20:20 | Autor: SRNA

Radojičić: Kadrovi stranke imaju energiju za poboljšanje uslova života

Nosilac odborničke liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem" za Skupštinu grada Banjaluka Igor Radojičić poručio je danas na centralnom predizbornom skupu te partije u Banjaluci da u stranačkom kadru vidi volju i energiju za poboljšanje uslova života.
Igor Radojičić - Foto: SRNA
Igor RadojičićFoto: SRNA

- Uvjereni smo u ono u šta radimo i želimo da pobijedimo u opštinama i gradovima gdje imamo kandidate. Želimo da budemo faktor odlučivanja u njima - dodao je Radojičić.

On je naveo da Banjaluka nažalost sada ima velike probleme oličene u milionskim minusima, te da postoji i neidentifikovan budžetski deficit koji će tek izaći na vidjelo, što govori o nedomaćinskom poslovanju u gradu.

Nosilac odborničke liste ove stranke za prijedorsku Skupštinu Radenko Banović rekao je na centralnoj predizbornoj konvenciji da je ponosan što ovaj pokret ide svojim putem, te da treba raditi na mnogim važnim stvarima, kao i na tome da se zaustavi odlazak uspješnih mladih ljudi iz grada na Sani i Srpske.

Nosilac odborničke liste ove stranke u Skupštini Gradiška Nemanja Panić rekao je da je važno da se ta lokalna zajednica brže razvija i da se to može postići sa ljudima iz ovog pokreta koji su spremni da rade, imaju energiju i dobre ideje.