latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:01 | Autor: RTRS

Stanivuković: Zalužani su snažno uz djela

Zalužani su snažno uz djela, poručio je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke na skupu u ovoj mjesnoj zajednici.
Draško Stanivuković - Foto: RTRS
Draško StanivukovićFoto: RTRS

Rekao je da očekuje podršku od svake porodice, jer je kaže, budžet grada pripao svakoj porodici, svakom čovjeku.

- Nema kuće bez bake i deke - oni imaju prevoz. Nema kuće bez oca i majke - oni dobijaju sve od svog grada, ako rade nešto oko svoje kuće ili nadograđuju ili prave ili kada dođe voda, radi kanalizacija. Dobiju i to, a za njihovu djecu pregršt mjera - rekao je Stanivuković.

Ponosan je, kaže, jer je u malom periodu dosta toga urađeno.

- Moja poruka ljudima - nemojte da slušate ko vam šta ovećava, gledajte ko vam je šta uradio. Ne živi se od obećanja, živi se od djela, od rezultata. Od onoga što vidite. Već sada se u Banjaluci može vidjeti golim okom - naveo je on.

Stanivuković je na skupu pozvao građane da glasaju za djela, a ne za obećanja i prazne priče.

U nemoguće teškim uslovima urađeno je mnogo toga za Banjaluku, poručio je Branislav Borenović nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka.

- Draško sa svojim timom, ljudi koji stoje ovdje iza njega - krajnje iskreno i na najbolji mogući način stoje iza njegovih djela. Iza djela koji pokazuju da zaista se i politika mjienja. Ovo više nije ona standardna, učmala, dosadna, mlitava politika - ovo je politika djela! Politika konkretnih rezultata koji građani prepoznaju svaki dan sve više i više. U svakom dijelu Banjaluke. Ovo je jedna najveća moguća pobjeda koje ovaj čovjek sa svojim ljudima, svojim timom ljudi, sa svojim narodom pokazao da se može voditi Banjaluka uspješno. A ja sam ubijeđen da će to biti još uspješnije u naredne četiri godine - istakao je Borenović.

Svaki dio Banjaluke koji je osjetio poboljšanje u posljednje četiri godine stoji iza Draška Stanivukovića, poručio je Borenović.