latinica  ћирилица
08/09/2024 |  20:26 ⇒ 20:29 | Autor: RTRS

Cvijanović: "Veče domaće kuhinje" - manifestacija koja pokazuje sabornost (FOTO)

Gradski odbor i Aktiv žene SNSD-a Prijedor organizovali su tardicionalnu manifestaciju "Veče domaće kuhinje". Na brojnim štandovima predstavljeni su gastro specijaliteti Prijedora i Potkozarja, koje su pripremile članice iz 41 mjesna odbora Aktiva žena prijedordkog SNSD-a.
Željka Cvijanović (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
Željka Cvijanović (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

- Žene su uvijek spremne da se okupe i da sa bogatim izborom kulinarskih proizvoda ugoste Prijedorčane, ali i pokažu našu snagu, naše jedinstvo, našu slogu i to je upravo ono sa čime mi idemo u ove izbore - rekla je predsjednica Aktiva žena Dubravka Rađenović.

Manifestaciji je prisustvovala i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, koja je rekla da su žene jedan od najvećih oslonaca Repzblike Srpske.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Ova manifestacija pokazuje sabornost, pokazuje našu okupljenost, ali nosi i određene dimenzije, koje želimo da sačuvamo, a to su tradicionalna jela, koja nisu svakodnevna -  rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da SNSD želi da dalje gradi Prijedor i da je to postao grad u koji mnogi žele da dođu da žive, osnuju porodice i školuju djecu.

Predsjednik Gradskog odbora Slobodan Јavor rekao je da ponosan na aktivizam članica Aktiva žena.

- Vrijeme je tako kakvo jeste – teško i zato trebamo da se okupimo, da se sabiramo, da budemo jedinstevni složni, da budemo tu jedni za druge u vremenu kada sa svih strana napadaju naše rukovodstvo, napadaju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Najvažnije je da smo složni, da pružimo dodatni vjetar u leđa predsjedniku i našim institucijama - poručio je Јavor.

On je istakao da prijedorski SNSD u protekle četiri godine pokazao rezultate i djela i da je to narod prepoznao.