latinica  ћирилица
25/10/2024 |  16:58 | Autor: SRNA

Crna Gora: U koordinisanoj akciji oduzeti droga, eksploziv, puške, pištolji, municija

Crnogorska policija u više gradova oduzela oko dva kilograma marihuane, devet kilograma eksploziva, pušake, pištolji, revolver, startni pištolj, municiju i četiri vozila.
Policija Crne Gore - Foto: RTRS
Policija Crne GoreFoto: RTRS

Iz Uprava policije navode da je riječ o koordinisanoj akciji u kojoj su kod lica S.R. /54/ pronađeni pištolj i revolver, kao i 111 komada municije. Osim toga, od ovoga lica oduzet je i startni pištolj sa 31 komadom municije.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.B. /39/ pronađena su dva veća pvc pakovanja sa marihuana ukupne težine oko dva kilograma, navodi se u saopštenju policije.

Takođe, prilikom pretresa prostorija na dvije lokacije koje koristi policijski službenik P.M. /45/ pronađena su 32 komada municije i karabin, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi N.B. /40/ pronađena je municija.

Policijski službenici su oduzeli i četiri putnička vozila, mobilne telefone, laptopove i veću količinu novca.

Svi oni su uhapšeni.

Policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi R.L. /54/ i kod njega su pronađene i oduzete dvije puške M48, lovačka puška, pištolj kalibra 7,62 milimetara i 30 komada municije različite vrste i kalibra.

Policija iz Bara je pretresla kuće i pomoćne objekta koje u mjestu Ostros koristi lice S.D. /37/ iz Podgorice i pronašli dvije lovačke puške, pištolj i 41 komad municije različite vrste i kalibra.