latinica  ћирилица
26/10/2024 |  17:44 ⇒ 20:36 | Autor: SRNA

Potraga za licem koje se može dovesti u vezu sa dvostrukim ubistvom u Bijelom Polju

Uprava policije Crne Gore saopštila je da potražuje lice čiji su inicijali A.B, koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju.
Policija Crne Gore (foto: ilustracija / EPA-EFE/BORIS PEJOVIC) -
Policija Crne Gore (foto: ilustracija / EPA-EFE/BORIS PEJOVIC)

- U ovoj fazi istrage Uprava policije, na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva, objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obavještava i apeluje na javnost, da ukoliko primijete ovo lice, saznanja odmah prijave Odjeljenju bezbjednosti Bijelo Polje ili najbližoj policijskoj stanici na broj 122 - navodi se u saopštenju.

Iz policije su još jednom apelovali na građane Bijelog Polja, a naročito mještane sela Tomaševo, da budu oprezni i ostanu u kućama, te da ne dozvole ulazak nepoznatim licima dok policija preduzima aktivnosti na hapšenju izvršioca i stavljanju bezbjednosne situacije pod kontrolu.

O daljem toku dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti.

Dvije starije osobe ubijene su u blizini Tomaševa u Bijelom Polju i u toku je potraga za izvršiocem, saopšteno je ranije iz crnogorske Uprave policije.

U saopštenju je navedeno da je sinoć u 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubijene dvije starije osobe, čija su tijela pronađena u kući, a da je naoružani izvršilac pobjegao.