latinica  ћирилица
14/10/2016 |  11:54 ⇒ 11:56 | Autor: RTRS

Srebrenica: Nema elemenata krivičnog djela u prijavi

Postupajući tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini izjasnio se da nema elemenata krivičnog djela u prijavi koju je policiji podnijela žena, koja se predstavila kao novinarka jednog francuskog radija, navodeći da joj nepoznati muškarac nije dozvolio da napusti ugostiteljski objekat u Srebrenici, nakon što je intervjuisala srpskog kandidata za načelnika opštine Mladena Grujičića.
Srebrenica - Foto: RTRS
SrebrenicaFoto: RTRS

Žena čiji su inicijali M.N. obratila se sa ovim navodima Policijskoj stanici Srebrenica juče u 16.55 časova, nakon čega je policija odmah izašla na lice mjesta, te razgovarala sa svjedocima, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

O svemu je obaviješteno Okružno tužilaštvo u Bijeljini, a postupajući tužilac se izjasnio da u prijavi nema elemenata krivičnog djela.

Policijski službenici utvrđuju činjenice i okolnosti, te provjeravaju navode iz prijave.

Srna nezvanično na licu mjesta saznaje da je riječ o Mersihi Nezić, koja je nastanjena u Parizu, a porijeklom je iz Јajca.

Nezvanično, Nezićeva se sastala sa Grujičićem, ali svi njeni drugi navodi su, prema svjedocima i saznanjima Srne, netačni, odnosno oprečni su dešavanjima u lokalu.

Izvor: SRNA