latinica  ћирилица
05/07/2024 |  16:17 ⇒ 16:25 | Autor: SRNA

Kojić: Prijetnje Vulićevoj posebno posmatrati i ispitati

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Milorad Kojić rekao je da treba posebno posmatrati, ispitati i sankcionisati onoga ko je uputio još jednu u nizu prijetnji po život šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Sanji Vulić, te upozorio da je posebno opasan i zabrinjavajući način na koji je to učinjeno.
Milorad Kojić - Foto: RTRS
Milorad KojićFoto: RTRS

Kojić je ukazao da je frapirajuće upravo to što je u prijetećoj poruci da joj se "bliži kraj" navedeno da oni znaju da Vulićeva ima fizičko obezbjeđenje, ali da je ti, kako su naveli, četnici neće sačuvati.

On je napomenuo da to znači da to nije poruka nekog ko je u medijima nešto čuo da je Vulićeva izjavila, već poruka nekoga ko nju prati i zna da ima fizičko obezbjeđenje.

- Način na koji je to učinjeno je opasno i zabrinjavajuće i sigurno je Vulićevoj ugrožena bezbjednost - rekao je Kojić novinarima.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu prijetnji po život u kojoj se navodi da joj se "bliži kraj".

- Ćetnikušo bliži ti se kraj. Neće te spasit ni ti ćetnici što tobom hodaju. Kažeš samo dejtonska BiH a ja ću te uvjerit kada ne bude vas vlaha biće naša i obećana Bosna po Alahu - navodi se u prijetećoj poruci upućenoj na adresu "Klub crvene sekte, SNSD Trg Bosne i Hercegovine 1 Sarajevo".