latinica  ћирилица
26/07/2024 |  14:55 ⇒ 18:48 | Autor: RTRS

Arsenić upitao Stanivukovića: Da li su skakači dobri samo onda, kada trebaju za spot Gradske uprave? (VIDEO)

Član kluba "Banjalučka lasta" Igor Arsenić pozvao je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se javno izvini zbog toga što Gradska uprava još uvijek nije izdala građevinsku dozvolu za izgradnju skakaonice, iako je klub prije više od četiri godine započeo projekat izgradnje skakaonice i do sada uložio više od 50.000 KM uz pomoć sponzora.
Igor Arsenić - Foto: RTRS
Igor ArsenićFoto: RTRS

- Iako smo završili idejni i glavni projekat, kao i samu konstrukciju skakaonice, koja sada propada u skladištu, Grad se oglušio o naše zahtjeve i nismo dobili građevinsku dozvolu - izjavio je Arsenić.

Podsjetio je da su građani prije nekoliko dana uživali u spektakularnim skokovima sa Gradskog mosta.

- Naši skakači su predstavili naš grad u najboljem svjetlu, iako nemamo uslove za treniranje. Na ovoj lokaciji trebala je stajati prva skakaonica, ali je nema - rekao je Arsenić kod Zelenog mosta u Banjaluci.

Kaže da su do sada nailazili na zatvorena vrata i odbijanja.

- Nakon sastanka sa gradonačelnikom, prije tri godine, obećano nam je sve – novac, dozvola, uklanjanje kanalizacionog odvoda i montažni objekat. Međutim, ništa od toga nije ispunjeno. Na kraju smo prisiljeni da potpišemo ugovor prema kojem mi finansiramo kompletnu izgradnju skakaonice, dok Grad preuzima sva prava - naveo je Arsenić.