latinica  ћирилица
26/07/2024 |  15:38 | Autor: Agencije

Gligorić: Kod Stanivukovića je sve vještačko, osim želje da vlada i bude obožavan

Banjalučka prigradska naselja nedjeljama bez vode, grad raskopan, zelene površine neuređene i zarasle, smeće na svakom ćošku, a Stanivuković nakon uloge zabrinutog gradonačelnika, glumi planinara po crnogorskim brdima, rekao je Saša Gligorić, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Banjaluka.
Saša Gligorić - Foto: Ustupljena fotografija
Saša GligorićFoto: Ustupljena fotografija

- Sve je kod Stanivukovića vještački, i osmijeh i zagrljaj i zabrinutost. Samo je iskrena želja da vlada, da bude obožavan i da ima moć u svojim rukama. Slikanje po crnogorskim brdima i planinarenje, dok se naši sugrađani na Manjači i u mnogim naseljima kupaju u svom znoju, a ne čistom vodom, je krajnje licemjeran čin koja ga diskvalifikuje iz svake ozbiljne priče i političke budućnosti - ističe Gligorić.

Iz Socijalističke partije Srpske su više puta do sada apelovali da se problem vodosnabdijevanja mora pod hitno riješiti, kao i niz drugih gorućih pitanja. Međutim, iz Gradske uprave nema sluha za probleme građana.

- Na vrh, koji danas sanja, popeo se silnim obećanjima, koja su ostala samo obećanja i mrtvo slovo na papiru. Brže nego što se nadao, krenuo je silaziti sa tog vrha. Za svega dva mjeseca biće u podnožju. I tada će bez obaveza moći da glumi sve uloge, osim uloge gradonačelnika Banjaluke - zaključio je Saša Gligorić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je na svom FB profilu fotografiju sa odmora i planinarenja u Crnoj Gori.