latinica  ћирилица
26/07/2024 |  19:22 ⇒ 20:35 | Autor: RTRS

Dan i krsna slava Čelinca; Cvijanović: Opština može da računa na podršku (VIDEO)

U Čelincu je održana svečana akademija povodom Dana i krsne slave opštine - Sabora Svetog arhangela Gavrila kojoj je prisustvovala i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.
Dan Opštine Čelinac - Foto: RTRS
Dan Opštine ČelinacFoto: RTRS

Cvijanovićeva je rekla da su u Čelincu realizovani brojni infrastrukturni i komunalni projekti, ističući da podrška republičkih institucija ovoj opštini neće izostati ni u narednom periodu.

- Zadovoljni smo saradnjom koju možemo ostvariti sa ovom lokalnom zajednicom i njenim rukovodstvom. Naša pažnja usmjerena je ka njima jer, oni najbolje znaju potrebe građana i šta su prioriteri na koje treba obratiti pažnju - rekla je Cvijanovićeva, čestitavši rukovodstvu i građanima Dan i krsnu slavu opštine.

Ona je ocijenila ohrabrujućim trend povećanog broja mladih bračnih parova koji žele da ostanu u Čelincu i zasnuju svoju porodicu.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Vidim veliki potencijal u ovoj opštini jer je naslonjena na Banjaluku, a i zato što kao lokalna sredina nudi velike mogućnosti - rekla je Cvijanovićeva.

Obilježavanje Dana i krsne slave opštine počelo je parastosom poginulim borcima i polaganjem vijenaca, a nastavljeno svečanom akademijom i kulturno-umjetničkim programom.