latinica  ћирилица
06/09/2024 |  12:54 ⇒ 14:36 | Autor: RTRS

Socijalistička partija predstavljanjem kandidata u Banjaluci obilježila početak kampanje

Gradski odbor Socijalističke partije u Banjaluci lijepljenjem prvog plakata obilježio je početak predizborne kampanje za lokalne izbore 2024.
SP zalijepili prvi plakat - Foto: Ustupljena fotografija
SP zalijepili prvi plakatFoto: Ustupljena fotografija

Socijalisti u najvećem gradu Srpske imaju odborničku listu sa 35 kandidata koji znanjem, strukom, posvećenošću i sposobnošću izlaze pred sugrađane. Očekivanja su velika, jer su politike i ciljevi partije narodni i jasni, saopšteno je iz ove partije.

- Mi smo i u prethodnom periodu vrijedno radili i obilazili naše građane i mjesne odbore. Spremni smo za kampanju, jer je u fokusu naše partije uvijek čovjek, a naše politike i programo ćemo predstavljati u skladu sa onim što su nam rekli naši sugrađani. Imamo sjajnu listu, cilj nam je osvajanje tri odbornička mandata, da budemo politička snaga koja će kreirati politike za bolju Banjaluku - rekao je predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka i nosilac odborničke liste za Skupštinu Banjaluke Velibor Stanić.

Početku predizborne kampanje u Banjaluci prisustvovao je i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

- Našu partijsku listu u Banjaluci čine izuzetno kvalitetni ljudi koji su spremni da rade za Grad i daju maksimalan doprinos za razvoj Banjaluke. Socijalistička partija je politička snaga koja na ovim prostorima politički djeluje više od 31 godinu. Zastupamo ideju napretka svake opštine, svakog grada, a posebno Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske - rekao je predsjednik SP Petar Đokić.

Prioriteti Socijalističke partije u Banjaluci u narednom periodu biće rješavanje problema sa vodosnabdijevanjem, izgradnja novih vrtića za konačno ukidanje liste čekanja na vrtić, dodatne subvencije za stambene kredite mladim ljudima, vraćanje Vrbasa Banjalučanima, odnosno rješenje problema sa otpadnim vodama i revitalizacija sela i otvaranje Banjaluke za plasman domaćih zdravih proizvoda.