latinica  ћирилица
06/09/2024 |  13:20 ⇒ 15:47 | Autor: RTRS

SDS počeo predizbornu kampanju na Trgu Krajine pod sloganom "Volja naroda"

Srpska demokratska stranka otvorila je predizbornu kampanju na Trgu Krajine u Banjaluci.
Milan Miličević - Foto: RTRS
Milan MiličevićFoto: RTRS

Slogan Srpske demokratske stranke biće "Volja naroda" a kampanja će da sadrži rješenja za životne probleme građana svake lokalne zajednice u Republici Srpskoj, saopštio je danas na predstavljanju kampanje u Banjaluci Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

- Odbranićemo naših 15 lokalnih zajednica gdje držimo vlast. Naš cilj je da imamo bolji rezultat nego što smo imali, da ostvarimo pobjedu u opštinama gdje sada nismo vlast. To znači da imamo preko 100 hiljada glasova, da imamo veći broj odbornika nego što smo imali i pobjedu u najmanje 20 lokalnih zajednica - poručio je Miličević.

Foto: Ustupljena fotografija

Marinko Božović, kandidat za načelnika Istočne Ilidže kaže da vlast Republike Srpske teži da obezvrijedi lokalne zajednice i da im ukine ili smanji izvorne prihode s težnjom da se iz jednog mjesta upravlja Republikom Srpskom.

Kanadidatkinja za gradonačelnicu Prijedora Maja Dragojević-Stojić kaže da je ponosna sam je kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred Srpske demokratske stranke.

- Čast mi je što je kampanja SDS otvorena u Banjaluci. SDS ima kapacitet da u Banjaluci učestvuje aktivno i nakon lokalnih izbora kako sa programom tako i kadrovski - istakao je Željko Raljić, nosilac odborničke liste SDS u Banjaluci.

Ljubiša Petrović, kandidat za gradonačelnika Bijeljine kaže da SDS ulazi u kamapanju da očuva našu Semberiju.

- Želimo da zaustavimo one koji bi preko svojih marioneta i tajkuna da zauzmu našu Bijeljinu. U tom duhu im poručujemo da će volja naroda pobijediti. Oni koji bi da bisage da nose daleko od našeg zavičaja neće zauzeti našu Bijeljinu jer odlučno stojimo na braniku otadžbine pod istim vrijednostima kao kad smo stvarali i sačuvali Republiku Srpsku. Idemo dalje u još jednu veliku narodnu pobjedu! - zaključio je Petrović.