latinica  ћирилица
06/09/2024 |  14:45 | Autor: RTRS

Selak započeo kampanju u Tesliću; Zalijepljen prvi plakat

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak počeo je izbornu kampanju za Lokalne izbore danas u Tesliću, gdje je zajedno sa kandidatom SPS-a za zamjenika načelnika Teslića Slavenom Јelićem zalijepio i prvi plakat. Događaju je prisustvovao i kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika ove opštine doktor Nedeljko Kerić.
Teslić-SPS počeo kampanju - Foto: Ustupljena fotografija
Teslić-SPS počeo kampanjuFoto: Ustupljena fotografija

- Naš odbor u Tesliću je jedan od najorganizovanijih u cijeloj Republici Srpskoj. Teslić je važan SPS-u baš kao i Banjaluka ili Bijeljina, dok Teslić ima strateški značaj s obzirom na njegov geografski položaj. Započeli smo danas pobjedničku kampanju. Očekujemo odlične rezultate - poručio je lider SPS-a danas u Tesliću.

Lijepljenju prvog plakata SPS-a u Tesliću prisustvovali su i delegat ove partije u Vijeću naroda Dragutin Škrebić, kao i zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića doktor Nedeljko Kerić.

- Tesliću je potreban novi razvojni impuls i nova energija koju sigurno imaju dr Nedeljko Kerić i naš Slaven Јelić, koji predvodi sjajan tim SPS-a. Povezaćemo Teslić sa Banjalukom i cijelom Republikom Srpskom nakon 6. oktobra - zaključio predsjednik SPS-a Goran Selak.