latinica  ћирилица
06/09/2024 |  13:38 ⇒ 15:19 | Autor: RTRS

Ujedinjena Srpska počela kampanju lijepljenjem prvog plakata u Brčkom

Ujedinjena Srpska je kampanju za lokalne izbore počela iz Distrikta Brčko, gdje je predsjednik stranke Nenad Stevandić simbolično zalijepio prvi plakat.
Ujedinjena Srpska-lijepljenje plakata - Foto: Ustupljena fotografija
Ujedinjena Srpska-lijepljenje plakataFoto: Ustupljena fotografija

Stevandić je poručio da je lako izabrati za koga treba glasati na ovim iborima.

- Sa velikom čašću i poštovanjem krećemo sa kampanjom u Brčkom. To je jedan od naših najbolje organizovanih odbora. Čast nam je da pokazujemo tu vrstu snage i poštovanja. Moramo da poručimo da Republika Srpska treba još više da bude u Brčkom, da još više pažnje posvetimo Distriktu koji je kondominijum, zajedničko vlasništvo Republike Srpske i Federacije BiH. To treba da pokazujemo svaki dan – izjavio je Stevandić.

Što se tiče učešća u vlasti, naglasio je da želi da Republika Srpska dobije još bolju reprezentaciju u Brčkom.

- Želimo više prostora za Ujedinjenu Srpsku jer politike koje mi vodimo su one koje su na korist građanima. Mi osjećamo iste probleme kao i građani. Nismo se odrodili, ne živimo na nebesima, nego čvrsto na zemlji. Sigiran sam da imamo najbolju prezentaciju u političkom smislu u Distriktu Brčko - zaključio je Stevandić.

Dražen Vrkavčević, nosilac liste Ujedinjene Srpske za Skupštinu Distrikta Brčko, poručio je da je danas veoma bitan dan.

- Bitan nam je jer je sa nama naš predsjednik Nenad Stevandić. To znači puno za nas, podrška Republike Srpske, podrška predsjednika. Mislim da to znači mnogo i svim građanima Distrikta. Na lisi imamo 33 kandidata, Ujedinjena Srpska će i dalje težiti da radi dobar posao, da pomažemo građane, da se brinemo za opstanak ljudi u našem gradu i okolini. Trudićemo se da budemo kao i do sada - Ujedinjena Srpska za ujedinjeno Brčko - rekao je Vrkavčević.