latinica  ћирилица
20/09/2024 |  18:57 ⇒ 19:31 | Autor: RTRS

Institut "Miroslav Zotović" poznat po uređenom sistemu i posvećenošću pacijentima (VIDEO)

Institut "Miroslav Zotović" zdravstvena ustanova iz oblasti fiziklane medicine i rehabilitacije, ortopedske hirurgije, tretmana hroničnih rana, baro medicine, banjsko lječilište, a uskoro svoja vrata otvara i banjsko rekreativni centar Srpske toplice.
Institut "dr Miroslav Zotović" - Foto: RTRS
Institut "dr Miroslav Zotović"Foto: RTRS

Institut  "Miroslav Zotović", zdravstvena ustanova poznata je i po sjajno uređenom sistemu, na prvom mjestu brigom o pacijentima, ali i sigurnosti zaposlenih, izmirenim obavezama prema dobavljačima i pozitivnim poslovanjem. Rekli bi bez mrlje u radu.

Banjsko-rekreativni centar Srpske Toplice projekat je koji je Institut "Miroslav Zotović" započeo 2019 godine. Moderan objekat koji će vratiti sjaj jednom od najprepoznatljivijih ambijenata Banjaluke, svoja vrata trebalo bi da otvori do Nove godine.

Institut je dobio upotebnu dozvolu, građevinski dio je potpuno završen, kao i procedura javne nabavke za smještaj i opremanje.

Objekat je specifičan, zato sve mora biti "pod konac" prije otvaranja, baš takav utisak stekli smo dok smo obilazili banju Srpske Toplice.

Opširnije u videu: